VELT Aparate de sudura

profesionale si industriale

Velt este o marca romaneasca de aparate de sudura profesionale si industriale, creata din dorinta de a oferi utilizatorului calitate si profesionalism prin caracteristicile tehnice si serviciile oferite pentru produsele vandute.

Tratam cu multa responsabilitate orice feedback primit din partea utilizatorior si distribuitorilor nostri si aducem imbunatatiri constante pentru gama de aparate de sudura pe care le comercializam.

In anii de experienta acumulati am invatat ca orice client, indiferent de nivelul de pregatire pe care il are in domeniul sudurii, apreciaza consultanta si indrumarile tehnice, pe care specialistii nostri le ofera inainte si dupa vanzarea aparatelor.

Pretuim grija pentru detalii si astfel testam si verificam fiecare aparat in parte inainte de plecarea catre clienti si distribuitori pentru ca experienta cumparatorului sa fie una perfecta de la desfacerea cutiei, pana la utilizarea indelungata a echipamentului ales.

Pe scurt, cateva cifre despre activitatea VELT in Romania:

mai mult de

20000

aparate vandute

sub

1%

rata de probleme service

peste

35000

ore de consultanta acordate

mai mult de

10000

de clienti si distribuitori

Ce cred clientii Velt…

Cateva pareri online ale clientilor aparatelor de sudura marca Velt

caret-down caret-up caret-left caret-right
Bogdan Gheorghe

Personal specializat! Produse de calitate! Preturi accesibile! Am fost multumit pt ca post vanzare m-au ajutat in continuare cu sfaturi si explicatii! Suportul a fost de 1000 de puncte! Multumesc!

Camin Iordanescu
Am achiziționat un aparat velt 250 A MMA. Super mulțumit, sudez non stop. Acum mi-am luat si unul MIG MAG 250 A. Nu l-am probat încă dar sper sa-si faca treaba.
Ion

Dețin acest model de aparat cumpărat direct de la furnizor la aceiași bani, un aparat foarte bun, robust pe care te poți baza. Un aparat mult superior altor firme care le încadrează la aparate PROFESIONALE

Asteptam si parerea ta…

…nu lasa pe maine ce poti suda azi!