Ce trebuie facut?

Ne pare rau ca s-a ajuns in situatia asta, dar utilizarea intensa a echipamentelor electronice, necesita uneori si reparatii. Marca Velt a fost creata sa reziste, de aceea vom rezolva cat mai rapid problema aparuta pentru ca dvs. sa va intoarceti la lucru in cel mai scurt timp.

DISCUTA TELEFONIC
Uneori, chiar daca pare problematica situatia, nu este nevoie ca aparatul marca Velt sa ajunga in service. Aparatul poate prezenta un defect minor sau este doar o eroare de utilizare. Unul din tehnicienii de service va constata telefonic problema si iti va asigura consultanta pentru remedierea problemei aparute sau iti va recomanda sa trimiti aparatul in service pentru o constatare de specialitate. Daca aparatul este in garantie, asigura-te ca trimiti impreuna cu aparatul certificatul de garantie in original si factura de achizitie.
GARANTIE

Daca aparatul este in perioada de garantie, te rugam sa pregatesti certificatul de garantie in original, factura de achizitie si o cutie (daca nu mai exista cea originala) pe dimensiunile echipamentului, astfel incat sa nu se distruga la transport si expediaza-l prin FanCourier sau UrgentCargus la adresa service-ului VELT.

Costul de transport este asigurat de catre noi, din acest motiv, agreem doar cele 2 firme de curier mentionate.

FARA GARANTIE

Daca problemele aparute s-au petrecut dupa perioada de garantie trebuie sa ne trimiteti aparatul la adresa service-ului VELT. Poti expedia cu ce curier iti este comod si trebuie sa platesti transportul direct la curierul ales, in momentul in care expediezi coletul. La receptia aparatului, se va intocmi un deviz, iar daca nu vei fi de acord cu costul reparatiei, va trebui sa platesti taxa de constare. Transportul retur al aparatului este platit tot de catre tine.

PIESE DE SCHIMB
Daca ai nevoie de o anumita piesa pentru un aparat de sudura marca Velt, te rugam sa iei legatura cu tehnicienii de service pentru a discuta problema aparuta. Cel mai indicat este ca aparatul sa ajunga in service, pentru ca uneori defectele electronice nu sunt evidente si trebuie expertiza de specialitate.
ADRESA SERVICE VELT

Cand expediezi un colet, te rugam asigura-te ca mentionezi curierului urmatoarele detalii:
Destinatar: Vladicom Tools SRL
Adresa: Calea Bucuresti, nr 261C, Ciorogarla, Ilfov
Telefon: 0724.019.075

CONTACT SERVICE VELT

Adresa de email: service@vladicom.ro
Telefon contact: 0724.019.075

Vom repara aparatul in cel mai scurt timp posibil…

totusi, trebuie sa stii ca termenul maxim legal de reparatie este de 15 zile lucratoare de la data receptionarii echipamentului.

Imbunatatim in mod constant
calitatea echipamentelor!

Calitatea si fiabilitatea aparatelor este atent monitorizata, astfel incat sa ai parte numai de experiente intense de lucru.

Vrei sa intiezi o solicitare de service?…

Nimic mai simplu! Completeaza formularul de mai jos ca sa te putem contacta in cel mai scurt timp.

Te rugam sa completezi campurile obligatorii